Ontstaan kokeneteke

In onze kindertijd hebben we vaak “Kokeneteke” gespeeld, het is misschien daarom dat wij zo passioneel gebeten zijn door alles wat met koken te maken heeft. Als kleine snuiter was ik al gefascineerd. De plastieke potjes waar ik eerst met vriendjes zandtaarten van maakte, werden al gauw keukenmateriaal.

Mijn passie is pas echt beginnen oplaaien toen ik samen met mijn vader met gerechtjes begon te experimenteren en vrienden uitnodigden. Deze eetgelegenheden waren een pleziermoment waarbij lekker eten en gezellig samenzijn centraal stonden. Sfeer was een belangrijk onderdeel van die totale belevenis. Ik heb ervoor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken.

In 1985 studeerde ik af aan de hotelschool Oostende. Al gauw werd ik eerste kok in een grootkeuken van een scholencampus waar ik het geluk heb dagelijks nog met kwaliteitsproducten te werken om zo smakelijke gerechten te ontwikkelen die door alle leeftijdscategorieën gewaardeerd worden.

Kokeneteke spelen is nog altijd één van mijn grote passies. Samen met mijn vriendin Sandy kook ik regelmatig thuis voor vrienden en vormen we een goed team. Ik zorg voor het culinaire, zij is de perfecte gastvrouw die gezelligheid, rust en een leuke babbel altijd hoog in de vaandel draagt. Ze weet van elk Kokeneteke een pleziermoment te maken en dat uit te stralen naar onze gasten.

Toen we in 2014 de foodtruckfestivals ontdekten, trokken we onze ogen wijd open. We keken elkaar aan met blinkende oogjes. Nu beschikken we over onze eigen professionele foodtruck die op iedere gewenste locatie kwaliteitsgerechten kan verzorgen.

interesse?

Zoekt u een professionele én originele foodtruck voor uw feest of evenement?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk ook onze evenementen bij 'FOTO'S'  voor de komende activiteiten.
Wij bedienen - beperkt - regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen daar onze mobiele wagen zeer log is om grote afstanden aan te doen.

Kokeneteke heeft zijn standplaats in Melsele bij Beveren (Oost-Vlaanderen).